Συμμετοχή στο διαγωνισμό “Η Χρυσή Τομή στη Ζωή Μας”

Τις τελευταίες μέρες του σχολικού έτους 2022-23 ανακοινώθηκαν από το Πρότυπο Γυμνάσιο Ηρακλείου, τα αποτελέσματα του πανελλήνιου σχολικού διαγωνισμού με τίτλο “Η Χρυσή Τομή στη Ζωή Μας”. Η αξιολόγηση έγινε από πενταμελή επιτροπή διαφορετικών ειδικοτήτων.
Το σχολείο μας, για μία ακόμη φορά, σημείωσε αξιοσημείωτη επιτυχία, καθώς μαθητές και μαθήτριες της Γ’ εικαστικών, η οποία συμμετείχε στο διαγωνισμό, απέσπασαν το Πρώτο και το Τρίτο Βραβείο, καθώς και δύο ευφήμους μνείες!
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, προσπάθησαν πολύ και δημιούργησαν πρωτότυπες εργασίες, οι οποίες συνδύασαν τις εικαστικές τέχνες με τις θετικές επιστήμες!
Επίσης, ευχαριστούμε τις εικαστικούς Αδαμαντία Αλμπάνη και Χρυσούλα Στεφανίδη, που δίδαξαν και συντόνισαν τη σχολική ομάδα, τη μαθηματικό Δέσποινα Μητσιάδη για τη διαθεματική συνδιδασκαλία με θέμα τη χρυσή τομή, καθώς και τη φυσικό Ιουστίνα Φλεμοτόμου για τις συμβουλές, τις βοηθητικές συζητήσεις αλλά και την εφαρμογή της χρυσής τομής στον κώδικα που έγραψαν μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας και ο οποίος έτρεξε στο διαστημικό σταθμό (βλ. σύνδεσμο σχετικής ανάρτησης).
Σύνδεσμος για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού: https://gym-peir-irakl.ira.sch.gr/?p=1336
Δελτίο τύπου στον ιστότοπο Διαζώματος: εδώ 

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός, αλλά μπορείτε να κάνετε trackbacks και pingbacks.